Tanulóink mondták

kep

“SIKERESEN ELVÉGEZTEM A TANFOLYAMOT ÉS LEVIZSGÁZTAM! TISZTESSÉGESEN MEGTANÍTOTTAK VEZETNI ÉS ÖRÜLÖK HOGY A MULTIJOGSI AUTÓSISKOLA MELLETT DÖNTÖTTEM.”
HOFFMANN BENCE

kep

“MEGTANULTAM AUTÓT VEZETNI, MOST MEGYEK, HOGY LETEGYEM A MOTOROS JOGSIT. ÖRÜLÖK, HOGY A MULTIJOGSINÁL TANULTAM.”
TORMA BENCE, BIATORBÁGY

“KÖSZÖNETTEL TARTOZOM A MULTIJOGSI VEZETŐJÉNEK, SZIKORA ZOLTÁNNAK ÉS CSAPATÁNAK, HOGY HOZZÁSEGÍTETTEK EGY RÉGI ÁLMOM MEGVALÓSULÁSÁHOZ, A JOGOSÍTVÁNY MEGSZERZÉSÉHEZ! MUNKÁJUKHOZ A TOVÁBBIAKBAN IS SOK SIKERT KIVÁNOK. TISZTELETEM ÉS KÖSZÖNETEM.”
MICZKÓ TAMÁS

SZIKORA ZOLI ALAPOS FELKÉSZÍTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN MINDEN VIZSGÁM SIKERES VOLT! A KÖTELEZŐ ANYAGOKON KÍVÜL RENGETEG ÉPÍTŐ JELLEGŰ VEZETÉSTECHNIKAI TANÁCSOT IS KAPTAM, EZEKET A B KATEGÓRIÁNÁL IS TUDOM HASZNOSÍTANI. A MAN TGK. KIVÁLÓ MŰSZAKI ÁLLAPOTÚ, KÖNNYEN KEZELHETŐ, TISZTA JÁRGÁNY, ÉLMÉNY VOLT VEZETNI!”
KOLLEGA T. ATTILA

“A B KATEGÓRIÁS GYAKORLATI ÓRÁIMAT INTENZÍVEN SZERETTEM VOLNA LEVEZETNI EGYÉB OKOK MIATT. SZIKORA ZOLTÁN TANÁR ÚR A HETVÉGÉIT SEM SAJNÁLTA ÉS VÉGIG NAGYON TÜRELMES VOLT,MERT NEM VOLTAM VALAMI ŐSTEHETSÉG 🙂 ÍGY 2 ÉS FÉL HÉT ALATT LETUDTAM AZ ÓRÁKAT ÉS A VIZSGÁM IS SIKERÜLT 🙂 KÖSZÖNÖM!”
MARLOK FRANCISKA

“SZIASZTOK! 🙂 B KATEGÓRIÁS JOGOSÍTVÁNYRA JELENTKEZTEM A MULTIJOGSIHOZ. A LEHETŐ LEGGYORSABBAN SZERETTEM VOLNA ELVÉGEZNI A KÉPZÉS, ÁLMAIMBAN SEM GONDOLTAM, HOGY MÁSFÉL HÓNAP ALATT SIKERÜL IS! 🙂 EZÚTON SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI SZIKORA ZOLTÁNNAK A MAGAS SZÍNVONALÚ GYAKORLATI OKTATÁST, A SOK TÜRELMÉT ÉS A SEGÍTŐKÉSZSÉGÉT! 🙂 MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM! MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM”
TÓTH BETTINA

Mondja el a véléményét, értékelje a Multijogsi Autósiskolát!